Doos met 2 Bougogne flessen: (2) - Mercurey 2011 - Savigny-Les-Beaune 2003

(2) - 2003 - 2011 - Savigny-Les-Beaune - Mercurey

redeem
By buying this product you can collect up to 16 loyalty points . Your cart will contain total 16 points that can be converted into a voucher of € 1,60 .


€ 165,00
Inclusief belasting

Doos met 2 Bougogne flessen: (2) - Mercurey 2011 - Savigny-Les-Beaune 2003

Aantal
Laatste items in voorraad

Doos met 2 Bougogne flessen: (2) - Mercurey 2011- (75cl) - Savigny-Les-Beaune 2003 - (75cl)

Domaine Moillard Grivot: Twee Bourgondische Parels

Mercurey 2011:

Deze uitzonderlijke rode Mercurey 2011 van Domaine Moillard Grivot zal zelfs de meest veeleisende Bourgondiëliefhebbers bekoren. Gemaakt van Pinot Noir-druiven die op de zonovergoten hellingen van Mercurey worden verbouwd, onthult deze wijn een intense robijnrode kleur met granaatreflecties. In de neus is hij complex en elegant, met een rijk aromatisch palet van rode en zwarte bessen, zoete specerijen en ondergroei. In de mond is hij vol en rond, met een fluweelzachte textuur en goed geïntegreerde zijdeachtige tannines. De smaken van gekonfijte zwarte bessen, kers, pruim en specerijen vermengen zich harmonieus met minerale tonen en een vleugje rook. Deze wijn is van grote finesse en opmerkelijke lengte, met een aanhoudende afdronk die plaatsmaakt voor aroma's van mokka en cacao.

Savigny-Les-Beaune 2003:

De Savigny-Les-Beaune 2003 van Moillard Grivot is een rode wijn van grote complexiteit en zeldzame elegantie. Deze cru, gemaakt van Pinot Noir-druiven die op de gerenommeerde terroirs van Savigny-Les-Beaune worden verbouwd, onthult een diepe granaatkleur met baksteenreflecties. In de neus is hij intens en expressief, met een complex aromatisch palet waar tonen van rijpe rode bessen, zwarte bessen, kriek, truffel en zoete specerijen zich vermengen. In de mond is hij gestructureerd en harmonieus, met een fluweelzachte textuur en fijne, elegante tannines. De smaken van gekonfijte zwarte bessen, pruim, leer en specerijen ontwikkelen zich harmonieus, begeleid door een minerale toets en een aanhoudende afdronk op tonen van mokka en tabak. Deze wijn is een Bourgondisch pareltje dat de meest veeleisende kenners zal bekoren en nog vele jaren zal verouderen.

Perfect voor:

Om te schenken aan een liefhebber van grote Bourgognewijnen

Het vieren van een speciale gelegenheid

Genieten met vrienden of familie

Combineren met verfijnde gerechten zoals wild, geroosterd rood vlees of gerijpte kazen

Samenvattend:

De Mercurey 2011 en de Savigny-Les-Beaune 2003 van Moillard Grivot zijn twee uitzonderlijke wijnen die de excellentie van de Bourgognewijnen vertegenwoordigen. Hun finesse, elegantie en complexiteit maken ze parels die kenners van grote crus naar waarde zullen weten te schatten.

Aarzel niet om ze aan te bieden aan uw meest veeleisende klanten, ze zullen versteld staan!

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 7 other products in the same category)