Prestigieuze doos met 2 flessen Châteauneuf-du-Pape 2012 -Savigny-Les-Beaunes 2003

(2) - 2003 - 2012 - Savigny-Les-Beaune - Châteauneuf-Du-Pape

redeem
By buying this product you can collect up to 19 loyalty points . Your cart will contain total 19 points that can be converted into a voucher of € 1,90 .


€ 190,00
Inclusief belasting

Doos met 2 Flessen - Savigny-Les-Beaune 2003 - Châteauneuf-Du-Pape 2012

Aantal
Laatste items in voorraad

Prestigieuze doos met 2 flessen Bourgondische rode wijn:

1 Le Châteauneuf-du-Pape 2012 van Domaine Clos de Castellas - (75cl),

1 Savigny-Les-Beaunes 2003 - (75cl)

Bied een onvergetelijke smaakreis aan met onze Grands Crus de Bourgogne box!

Ontdek de wijnjuwelen van Bourgondië met deze selectie Grands Crus, perfect voor veeleisende wijnliefhebbers en verzamelaars van uitzonderlijke wijnen.

Beschrijving :

De Châteauneuf-du-Pape 2012 van Domaine Clos de Castellas

De Châteauneuf-du-Pape 2012 van Domaine Clos de Castellas is een krachtige en elegante rode wijn, gemaakt van een blend van Grenache, Syrah en Mourvèdre, druivensoorten die typisch zijn voor de appellatie Châteauneuf-du-Pape in de Rhônevallei.

Proefnotities:

Kleur: Diep granaatrood met paarse reflecties.

Neus: Complex en expressief, onthullende aroma's van rijp zwart fruit (zwarte bessen, bramen, pruimen), kruiden (zwarte peper, garrigue), bloemige tonen (violet) en een rokerige minerale toets.

Mond: Rond en vol, met een mooie tanninestructuur en een levendige zuurgraad die voor een welkome frisheid zorgt. De smaken weerspiegelen de aroma's van de neus en evolueren met de jaren naar tonen van leer, truffel en tabak. Lange en aanhoudende afdronk.

Combinaties van eten en wijn:

Deze wijn past perfect bij geroosterd rood vlees, lamsvlees, wild, stoofschotels en rijpe kazen.

Bewaker:

Deze Châteauneuf-du-Pape 2012 heeft een goed rijpingspotentieel en kan 10 jaar of zelfs langer in de kelder worden bewaard om zijn aromatische complexiteit volledig te ontwikkelen.

Productie:

De productie van Châteauneuf-du-Pape 2012 van Domaine Clos de Castellas is relatief beperkt, waardoor het een gewilde wijn is bij amateurs.

Reputatie:

Domaine Clos de Castellas staat bekend om zijn hoogwaardige, elegante en krachtige Châteauneuf-du-Pape-wijnen. De vintage 2012 wordt beschouwd als een van de beste van de afgelopen jaren.

Samengevat:

De Châteauneuf-du-Pape 2012 van Domaine Clos de Castellas is een uitzonderlijke rode wijn die liefhebbers van krachtige en elegante wijnen zal bekoren. De aromatische complexiteit en het rijpingspotentieel maken het tot een favoriete wijn voor speciale gelegenheden.

Als u op zoek bent naar een Châteauneuf-du-Pape van hoge kwaliteit, dan is de vintage 2012 van Domaine Clos de Castellas een uitstekende optie.

------

Savigny-Les-Beaune 2003:

De Savigny-Les-Beaune 2003 van Moillard Grivot is een rode wijn van grote complexiteit en zeldzame elegantie. Deze vintage, gemaakt van Pinot Noir geteeld op de beroemde terroirs van Savigny-Les-Beaune, onthult een diepe granaatkleur met betegelde reflecties. In de neus is hij intens en expressief en biedt een complex aromatisch palet waarin tonen van rijp rood fruit, zwarte bessen, morellen kers, truffel en zoete kruiden zich vermengen. In de mond is het gestructureerd en harmonieus, met een fluweelzachte textuur en fijne, elegante tannines. Smaken van jamachtig zwart fruit, pruimen, leer en kruiden ontwikkelen zich harmonieus, vergezeld van een minerale toets en een aanhoudende afdronk met tonen van mokka en tabak. Deze wijn is een juweel uit de Bourgogne dat de meest veeleisende kenners zal bekoren en vele jaren zal rijpen.

Perfect voor:

Aanbieding aan een liefhebber van grote Bourgondische wijnen

Vier een speciale gelegenheid

Geniet met vrienden of familie

Begeleiden van verfijnde gerechten zoals wild, geroosterd rood vlees of rijpe kazen

Samengevat:

De Savigny-Les-Beaune 2003 van Moillard Grivot zijn twee uitzonderlijke wijnen die de uitmuntendheid van Bourgondische wijnen vertegenwoordigen. Hun finesse, elegantie en complexiteit maken ze tot juweeltjes die liefhebbers van goede wijnen zullen waarderen naar hun werkelijke waarde.

Aarzel niet om ze aan te bieden aan uw meest veeleisende klanten, ze zullen overtuigd zijn!

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 11 other products in the same category)