Poupée Russe - Champagne Tsarine Brut

Russische pop - Champagne Tsarine Brut - (75cl)

redeem
By buying this product you can collect up to 6 loyalty points . Your cart will contain total 6 points that can be converted into a voucher of € 0,60 .


€ 65,00
Inclusief belasting

Champagne Tsarine Brut - Russische pop - (75cl)

Aantal
Laatste items in voorraad

Champagne Tsarine Brut - Russische pop - (75cl)

Champagne Tsarine Brut - Russische pop: een toonbeeld van smaken en elegantie

Champagne Tsarine Brut - Poupée Russe is veel meer dan alleen een fles champagne. Het is een complete zintuiglijke ervaring, een smaak- en esthetische reis.

Een iconische champagne

Klassieke blend: Zoals de meeste champagnes is Tsarine Brut gebaseerd op een harmonieuze blend van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Deze combinatie biedt een evenwichtige structuur, levendige frisheid en aromatische complexiteit.

Stijl: Deze champagne onderscheidt zich door zijn elegante en verfijnde stijl, met dominante fruitige en bloemige tonen.

Balans: De smaak is zowel rond als fris, met fijne en aanhoudende belletjes. De afdronk is lang en laat een indruk van gourmandise achter.

Een unieke omgeving

De Russische pop: De naam van deze vintage roept onmiddellijk het beeld op van deze traditionele Russische poppen, in elkaar genest. De doos waarin de fles zit, pakt dit thema op, waardoor een object ontstaat dat zowel speels als verfijnd is.

Een ideaal cadeau: Deze box is perfect om te geven bij een speciale gelegenheid. Het combineert de voortreffelijkheid van een champagne met de schoonheid van een kunstobject.

Waarom kiezen voor Tsarine Brut Champagne - Russische pop?

Een origineel cadeau: deze box is buitengewoon en zal een sensatie zijn onder liefhebbers van champagne en mooie dingen.

Een kwaliteitschampagne: Tsarine-champagne staat bekend om zijn knowhow en de kwaliteit van zijn producten.

Een complete ervaring: de Russian Doll-doos biedt een unieke smaak- en visuele ervaring.

Samengevat

Champagne Tsarine Brut - Poupée Russe is een uitnodiging om te reizen, een moment van plezier om te delen. De klassieke mix, elegantie en originele setting maken het een ideale keuze voor champagneliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring.

No customer reviews for the moment.

Related products

(There are 16 other products in the same category)